Evenimente

Intalniri cu pacientii cu diabet.

Ziua mondiala a diabetului, 14 noiembrie, are ca scop informarea, atat a medicilor, pacientilor dar si a publicului larg despre prevenirea, diagnosticarea si implicatiile diabetului, cat si viata bolnavilor cu diabet.

Anul trecut  in noiembrie, am dorit sa organizez o intalnire cu pacientii mei cu ocazia zilei mondiale a diabetului. Nu am vrut sa fie ca o sedinta obisnuita de educatie ci sa strang legatura care exista intre noi.

Am avut parte de un ambient minunat la restaurantul Vitraj, echipa de acolo reusind sa ne rasfete cu preparatele minunate si o atmosfera foarte calda.

Am stat de vorba, am povestit, am raspuns la intrebari, si am fost foarte incantata sa constat ca toti pacientii au participat activ si au fost foarte implicati si dornici sa afle cat mai mult despre afectiunea lor.

Pentru ca totul a fost foarte bine, m-am gandit ca acest tip de eveniment nu poate ramane singular, si ca trebuie sa organizez mai des.

 

In luna februarie, anul acesta, am avut editia a doua, ocazie cu care am discutat despre complicatiile diabetului zaharat, si, din nou, am avut o mare bucurie si implinire ca am putut face ceva mai special pentru pacientii mei.